KépviseleteinkKépviselő: Segesvári-Tóth Hajnalka
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Euroimmun

Az EUROIMMUN AG az autoimmun betegségek diagnosztikája a mikrobiológiai szerológia és az allergológia területén gyárt és fejleszt diagnosztikumokat, reagenseket. Minden területen széles a  metodikai repertoár: Immunfluoreszcens módszerek, ELISA kitek, Westernblot, Euroline. Egyedülálló és különleges a védjegyzett MicroChip technika, mely esetében egy tárgylemezre egymás mellé felvitt szöveti chipeken vizsgálható az autoimmun beteg savója, differenciál-diagnózis állítható fel az antitestek szöveti kötődése alapján. Újabb fejlesztésűek a molekuláris biológiai termékek.
Képviselő: Segesvári-Tóth Hajnalka
info@immunotrin.hu


Termékek   Partner weboldala
Stemcell Technologies Inc.

A StemCell Technologies főként ellenanyagokkal borított mágnes gyöngyös technológiájú sejt-szeparációs technológiákat fejleszt és gyárt. Emellett őssejt kultúrák fenntartásával kapcsolatos termékekkel és sejt-tenyésztéshez metilcellulóz/kollagén bázisú speciális táptalajokkal áll az immunológiával foglalkozó kutatók rendelkezésére. Csaknem valamennyi fehérvérsejt-típus és azok különböző érettségű változatai szelektálhatók a StemCell termékekkel.

 

Pozitív és negatív szelekciós technológiák állnak rendelkezésre mind a humán eredetű sejtek kinyerésére, mind rágcsálók (egér, patkány) illetve más fajok specifikus sejtjeinek kinyerésére, elkülönítésére.

  © 2024 - Immunotrin Kft. Használati útmutatók   |   Adatvédelmi tájékoztató info@immunotrin.hu